Event & tillfällig försäljning

Eventyta

Vill ni hyra eventyta på våra köpcentrum erbjuder vi er utmärkta möjligheter för era events. Våra köpcentrum har flera eventytor med stort kundflöde där ni på bästa sätt kan marknadsföra era tjänster eller produkter.
 
Traditionella media kanaler representerar en marknad som ofta är långt från köptillfället men på våra allmänytor når ni en stor kundström som redan är i köptankar.

Pop-Up

Pop-up store – framtidens butik!
 
Vi kan erbjuda er möjlighet att hyra en pop-up store yta under en kortare period i en för tillfället ledig lokal eller bygga upp en kiosk på någon av våra allmänytor. Dessa två möjligheter erbjuder er att prova ert butikskoncept på våra köpcentrum.
 
Pop-up store och kiosk är butiker som dyker upp under en kortare period för att sedan försvinna igen. Dessa skapar uppmärksamhet, ger kunderna en upplevelse av något nytt och spännande. Pop-up konceptet har blivit stort utomlands och tar nu stora steg in på den Skandinaviska marknaden.

Bra att veta:

  • En professionell presentation och skiss av eventet är en förutsättning för att Citycon AB ska kunna ta ställning till förfrågan.
  • Citycon AB förbehåller sig rätten att självständigt besluta om vilka aktörer som erbjuds plats.
  • Intresset för eventytorna är stort, god framförhållning ökar förutsättningarna för att eventet ska kunna genomföras under önskad period. 
 

Event och tillfällig försäljning:

Ulf Glad, Specialty Leasing Manager